1990

Η Κάπα Research αναπτύσσει σημαντική δραστηριότητα στις χώρες των Βαλκανίων εκπροσωπώντας τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις.
1992

Πραγματοποιεί το πρώτο Exit Poll στην Ελλάδα για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤΕΝΝΑ στις επαναληπτικές εκλογές της Β’ Αθηνών.
1999

Αναπτύσσονται οι υποδομές της εταιρείας με την αγορά ακινήτων και δημιουργία τριών call centers σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.

Η Καπα Research υποστηρίζει με επιτυχία το έργο της Ελληνικής Κυβέρνησης στην αντιμετώπιση των συνεπειών του καταστροφικού σεισμού στην Αθήνα. Διαχειρίζεται πάνω από 100 χιλιάδες κλήσεις σεισμοπλήκτων σε 20 ημέρες, επιλύοντας άμεσα μικρά και μεγάλα καθημερινά τους προβλήματα.
2000

Aναπτύσσει καινοτόμες υπηρεσίες εξυπηρέτησης του πολίτη για λογαριασμό της ελληνικής κυβέρνησης με τη δημιουργία,οργάνωση και λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου 1464.

Ενισχύονταιοι υποδομές της εταιρείας : αγορά νέων ιδιόκτητων κτιριακών εγκαταστάσεων 4.500 τ.μ. και ένταξη τηλεπικοινωνιακού και πληροφοριακού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας.
2001

Η Καπα Research επινοεί, σχεδιάζει και υλοποιείτο πρώτο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) που εγκαινιάστηκε από τον τότε Πρωθυπουργό της Ελλάδας στην Πλατεία Συντάγματος. Στη συνέχεια, σχεδιάζει το δίκτυο των ΚΕΠ σε όλη την Ελλάδα και υλοποιεί για λογαριασμό της ελληνικής κυβέρνησης τα πρώτα δέκα ΚΕΠ. Τα ΚΕΠ έκτοτε θεωρούνται η πλέον επιτυχημένη παρέμβαση της πολιτείας για τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.
2003

Η Καπα Research σχεδιάζει, αναπτύσσει, οργανώνει και διαχειρίζεται τη λειτουργία του πρώτου συστήματος ηλεκτρονικής διακυβέρνησης στην Ελλάδα, του Δικτύου Αθήνα, το οποίο αποτελείτο από επτά ΚΕΠ και το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης του Δημότη Αθηναίων 195. Το Δίκτυο Αθήνα έχει εξυπηρετήσει πάνω από ένα εκατομμύριο Αθηναίους.
2004

Υλοποίηση του έργου της πληροφόρησης και εξυπηρέτησης των επισκεπτών των Ολυμπιακών Αγώνων μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 185 του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθήνας, σε πέντε γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ισπανικά, Ρώσικα).
2005-2006

Η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητές της στις χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης με τη δημιουργία υποκαταστημάτων και εξάγοντας την τεχνογνωσία της στους τομείς που δραστηριοποιείται.
2007

Η Καπα Research υποστήρίζει με επιτυχία το έργο της ελληνικής κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των συνεπειών των καταστροφικών πυρκαγιών του Αυγούστο λειτουργώντας το τηλεφωνικό κέντρο 1555. Διαχειρίζεται πάνω από 30 χιλιάδες κλήσεις πυρόπληκτων διευθετώντας άμεσα ζητήματα αποζημίωσης και ειδικών περιπτώσεων με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων.
2008

Ολοκληρώνει με επιτυχία τη διεξαγωγή της μοναδικής παγκόσμιας κοινωνικής έρευνας με επίκεντρο τον απόδημο ελληνισμό, σε συνεργασία με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών του πανεπιστημίου Χάρβαρντ με έδρα την Ουάσινγκτον. Το δείγμα ξεπερνούσε τους 15.000 Έλληνες της ομογένειας, καλύπτοντας και τις πέντε ηπείρους.
2009

Η Καπα Research εγκαθίσταται στο ανακαινισμένο Μέγαρο Υπατία στην οδό Πατησίων
2010

Oργανώνει και διαχειρίζεται την ανάπτυξη και την Παραγωγική λειτουργία του Χάρτη Υγείας, αναλαμβάνοντας την απογραφή 40.000 σημείων του ιδιωτικού τομέα που σχετίζονται άμεσα ή έμμεσα με την υγεία και την πρόνοια.
2010-2012

Σχεδιασμός, ανάπτυξη, οργάνωση και διαχείριση λειτουργίας του Συστήματος Ηλεκτρονικής Καταγραφής Παρακλινικών Εξετάσεων (e-diagnosis.gr) για λογαριασμό του ΟΠΑΔ, του πρώτου συστήματος ηλεκτρονικής καταγραφής παρακλινικών εξετάσεων, το οποίο διαχειρίζεται 18.000 φορείς παροχής πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και 4.000 φορείς παροχής δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας του ιδιωτικού τομέα.