Η Ταυτότητα της Νέας Γενιάς – Πανελλαδική έρευνα Απριλίου 2021

Διαβάστε τα βασικά ευρήματα της πανελλαδικής έρευνας σε νέους ηλικίας 17 έως 39 ετών. Η φετινή έρευνα αναδεικνύει τους παράγοντες που την επηρέασαν και σημάδεψαν τη διαμόρφωση της νέας γενιάς, τις βασικές αξίες της, τις αντιλήψεις και τις στάσεις ζωής.

Περισσότερα

10 ευρήματα που ξεχώρισαν το 2020

Διαβάστε τα 10 ευρήματα που ξεχώρισαν τη χρονιά που πέρασε, όπως αποτυπώθηκαν στις έρευνες της Κάπα Research. Η πανδημία του κορωνοϊού, η οικονομική ύφεση, η τουρκική προκλητικότητα και οι διεθνείς εξελίξεις επηρέασαν σημαντικά συμπεριφορές και στάσεις των Ελλήνων.

Περισσότερα

Σχετικά με εμάς

Η Κάπα Research δραστηριοποιείται στους τομείς των ερευνών σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, έρευνας μάρκετινγκ και διαχείρισης τηλεφωνικών κέντρων και παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής στρατηγικής, ανάπτυξης ανθρώπινων πόρων και διαχείρισης δεδομένων από το 1990. Διατηρώντας μακροχρόνιες συνεργασίες με ακαδημαϊκά ιδρύματα και εφαρμόζοντας βέλτιστες πρακτικές στην κοινωνικοοικονομική έρευνα, θεωρείται ένας από τους κορυφαίους οργανισμούς ερευνών στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Οι βασικές δραστηριότητες της εταιρείας εστιάζονται (i) στον σχεδιασμό και την υλοποίηση μελετών που ενημερώνουν τη δημόσια συζήτηση, την κοινωνική επιστήμη και τη δημόσια πολιτική καθώς και (ii) στην ανάπτυξη διαχειριστικών και τεχνολογικών λύσεων που βελτιώνουν την αποτελεσματικότητα οργανισμών και επιχειρήσεων.

0
Ετος Ιδρυσης
0
Χρόνια Λειτουργίας
>
0
εκ.
Αριθμός Συνεντεύξεων
0
Χώρες με ερευνητική δραστηριότητα

Σημαντικά έργα

Συνεργασίες

UPenn