Στην Kαπα Research είμαστε αφοσιωμένοι στην επίτευξη της μέγιστης δυνατής ποιότητας ερευνών κοινής γνώμης. Με τα χρόνια – αρχίζοντας με το πρώτο exit poll στην Ελλάδα το 1992 – η εταιρία βελτιώνει συστηματικά τις δυνατότητές της να διεξάγει χρήσιμα exit polls, τα οποία προσεγγίζουν τα αποτελέσματα των εκλογών με ακρίβεια, ανεξάρτητα από τον τύπο εκλογικής αναμέτρησης.

Η τελική εκτίμηση της Kαπα Research για τις Εθνικές Εκλογές του 2015 προέβλεψε νίκη του ΣΥΡΙΖΑ, χωρίς αυτοδυναμία, με διαφορά 9 μονάδων από τη Νέα Δημοκρατία. Το Exit Poll παρουσιάστηκε την ημέρα των εκλογών στις 7μμ από το in.gr, tovima.gr και tanea.gr


Οι πίνακες που ακολουθούν περιλαμβάνουν προηγούμενες προβλέψεις μας και αποτελέσματα τελευταίων εκλογών για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Αυτοδιοίκηση.

Η τελική εκτίμηση της Kαπα Research για τις Ευρωεκλογές παρουσιάστηκε την Κυριακή 18 Μαΐου (7 ημέρες πριν την κάλπη της 25ης Μαΐου – μαζί με το exit poll για τις Περιφερειακές Εκλογές) από το πρακτορείο Reuters και το Βήμα: